Näringslivsgalan i Älvsbyn

Den 17 oktober 2015 är det dags igen. Då går succéevenemanget Älvsbyns näringslivsgala av stapeln. Hundratals företagare kommer att träffas under kvällen som bjuder på allt från mingel och god mat, till prisutdelning.

– Hittills har det bara varit positiv kritik. Det känns jättebra att så många uppskattar att vi gör den här galan, berättar Elisabeth Nordström, ordförande i Företagarna i Älvsbyn.

De senaste fem åren har Företagarna i Älvsbyn, Lantbrukarnas Riksförbund, Älvsby Köpmannaförening och kommunen tillsammans arrangerat succéevenemanget Älvsbyns näringslivsgala. Hundratals företagare har tillsammans med sina respektive besökt galan varje år för att mingla, äta god mat och dansa.

Under kvällen presenteras även årets pristagare i kategorierna årets företagare, senior, rookie, ambassadör, hållbar utveckling och pärla.

Företagarna i Älvsbyns ordförande Elisabeth Nordström. Foto: Robin Nilsson
Företagarna i Älvsbyns ordförande Elisabeth Nordström. Foto: Robin Nilsson

Vill lyfta fram företagare

Bakom spakarna hittar man bland annat Elisabeth Nordström, ordförande i Företagarna i Älvsbyn, som tycker att det är viktigt att företagare får ett erkännande för sitt arbete.

– Många företagare jobbar och jobbar och kanske inte alls ser sin egen betydelse i hur viktiga dom är. Det här är ett sätt att lyfta fram företagarna och få dom att inse vilket bra arbete dom egentligen gör, berättar hon.

Likt de tre senaste åren kommer galan att utspela sig på Hotell Storforsen. Något som har varit uppskattat bland gästerna, då man kunnat dela upp de olika programpunkterna på ett bättre sätt och inte ha allt på en och samma plats.

Om du planerar att gå på galan så tänk på att skaffa biljetter redan nu eftersom det har blivit slutsålt långt innan galan de senaste åren.